Over Artexion

Artexion is een kleine, onafhankelijke grafische ontwerpstudio. Al 15 jaar bedenken wij creatieve oplossingen op het gebied van webdesign, reclame, print en muziek. We houden van heldere boodschappen, praktische oplossingen en unieke benaderingen.

NETHERLANDS / KENIA

Ofschoon gevestigd is in Nederland, heeft Artexion diverse klanten in Kenia, vooral in het gebied rond de Mount Kenya. Kenia wordt verscheidene malen per jaar bezocht, om service en support te bieden aan bestaande klanten, maar ook om nieuwe opdrachtgevers te werven.

Onze missie

Het is ons doel om wegen in te slaan, waar onze klanten niet aan dachten. Om te verrassen, maar ook om het ei van Columbus te presenteren. We willen heel betrokken zijn bij wat onze klant denkt en doet. Hierdoor willen we onze klanten langdurig aan ons binden.

Praktische Creatievelingen

Artexion is creatief, maar vooral ook down-to-earth en pragmatisch. Natuurlijk willen we het liefst symfonieën schrijven, maar als een simpel volksdeuntje beter werkt, kiezen we voor het laatste. And als we specialisten nodig hebben, huren we John of Jane in.

Toine van Oosten

Ontwerper, eigenaar

Sky van Oosten

Junior Crealieveling

John & Jane Smith

Freelance Specialisten

Geschiedeniscijfers

Al vijftien jaar timmeren we aan de weg. De ene keer door een kaartje te ontwerpen, de andere keer met een webwinkel. Je kunt er van alles over zeggen maar saai wordt het nooit. ;-). Even een tussenbalans met wat belangrijke records...

67 395

Liedjes meegeblerd

19 704

Koppen koffie

1 692

Producten opgeleverd

141

Tevreden klanten

KLAAR VOOR ACTIE?

Klik dan maar!