Artexion Renew

VERNIEUW

VERGROOT JE WERELD.
PROBEER NIEUWE WEGEN UIT.
SOMS VERANDERT EEN ZIJSPRONG
JE PERSPECTIEF.

Artexion Rediscover

BLIJF KRITISCH.
PROBEER JEZELF TE HERONTDEKKEN.
ER ZIT NOG ZOVEEL MEER IN.

HERONTDEK

Artexion Creativity

CREATIVITEIT

VERZIN HET MAAR.
IDEEËN KRIJGEN BIJ ONS
HANDEN EN VOETEN.

Over Artexion

Artexion is een kleine, onafhankelijke ontwerpstudio. Al 15 jaar bedenken wij creatieve oplossingen op het gebied van webdesign, reclame, print en muziek. We houden van heldere boodschappen, praktische oplossingen en unieke benaderingen.

Onze missie

Het is ons doel om wegen in te slaan, waar onze klanten niet aan dachten. Om te verrassen, maar ook om het ei van Columbus te presenteren. We willen heel betrokken zijn bij wat onze klant denkt en doet. Hierdoor willen we onze klanten langdurig aan ons binden.

Load more No more items

Onze diensten

Artexion is een full service reclamebureau. Wij ontwerpen, produceren en realiseren websites (WordPress), drukwerk, beletteringen, signing en narrowcasting voor uw bedrijf.

Responsive websites

Responsive design op basis van WordPress: uw website, webshop of portfolio via een gebruiksvriendelijk CMS onderhouden. Zich vloeibaar aanpassend aan welk apparaat, platform of browser dan ook. Dat is 2016!

Wij houden ons bezig met uw verhaal. En tonen uw content en functionaliteit op een logische overzichtelijke manier.

Creatief in vorm

Ons creatieve brein bezorgt u alle soorten reclame en drukwerk. Boeken, magazines, flyers, folders, brochures, posters, spandoeken en beletteringen in de meest uiteenlopende stijlen.

Uw identiteit, uw filosofie moet tot uitdrukking komen in uw huisstijl. Wij ontwerpen uw huisstijl als een maatpak: passend, representatief en perfect gesneden.

Narrowcasting

Informeer en entertain uw klanten, bezoekers of personeel met uw boodschap, uw informatie of uw producten. Via uw eigen televisiescherm, waar en wanneer u maar wilt. Artexion is reseller van TDM Signage.

Het enige dat u nodig heeft, is een internetverbinding, wij verzorgen de rest. Vraag naar prijzen en mogelijkheden.

Onze vaardigheden

80%
75%
90%
80%
75%
95%

Testimonials